Kommercielt indhold
REKLAME
Du er logget ind som:


Profil     Log ud

Privatlivspolitik

Introduktion
Med denne privatlivspolitik ønsker vi at informere alle vore hjemmesides gæster (“dig”) om hvilke personlige oplysninger vi indsamler når du besøger denne hjemmeside, og hvordan vi bruger og bearbejder denne information. Denne Politik gælder kun for bearbejdning af personlige data, som er indhentet på denne hjemmeside, og ikke databearbejdning der foregår på andre hjemmesider. Denne hjemmeside er ejet af:

Better Collective A/S,
Tolbodgade 12,
1253 Copenhagen K (Hovedstaden)
Denmark (DK)
CVR. 27652913


Hvilke personlige data vi indsamler
Når du besøger vores hjemmeside, bearbejder vi to typer af personlige data vedrørende dig - dine elektroniske identifikationsdata og information omkring din interaktion med vores partnerhjemmesider.
  • Elektroniske identifikationsdata inkluderer tid og dato for dit besøg på vores hjemmeside, din IP-adresse og hvilken browser du har benyttet til at besøge vores hjemmeside, hvilket operativsystem du benytter, unikke enhedsidentifikatorer og information om dit mobilnetværk eller internetudbyder.
  • Din interaktion med vores partnerhjemmesider inkluderer information der viser om du besøger, registrerer eller deltager i spilleaktiviteter på nogle af vores partnerhjemmesider. Vi skal nævne at vi bearbejder denne information på et samlet niveau, hvilket betyder at det ikke kan spores tilbage til dig, da det er anonymiseret.
For at bearbejde disse data, bruges cookies og lignende teknologier. For at finde ud af mere om hvordan vi bruger cookies, kan du læse vores cookies-politik.


Den juridiske basis for bearbejdning af dine personlige data
Bearbejdning af dine personlige data har det legitime formål at forbedre vores produkter og services. Vi bearbejder de kategorier af personlige data, som er listet foroven:
  • for at måle og forbedre effektiviteten af de markedsføringskampagner, som implementeres på vores hjemmeside
  • for at forbedre din generelle brugeroplevelse
  • for at skabe og udvikle indhold på vores hjemmeside
  • for at sikre og opretholde en hjemmeside der fungerer
  • for at forhindre potentielle trusler
  • for at udregne vores indtægter
  • til analyse af vores hjemmeside og statistik

Registrerede & Datakontrollør
Ifølge Persondataforordningen (“GDPR” på engelsk) er et registreret individ defineret som “identificeret eller identificerbare naturlige person[er]”. Siden den bearbejdning af personlige data der sker på vores hjemmeside omhandler dine personlige data, anses du som at være et registreret individ. Derfor er du i stand til at udøve de rettigheder, som er givet til dig af Persondataforordningen.

Datakontrollør betyder den naturlige eller juridiske person, som (enten alene eller sammen med andre personer) beslutter formålet for hvilke personlige oplysninger der skal bearbejdes og hvordan de bearbejdes. Med henblik på denne Privatlivspolitik, siden vi bestemmer formålet og midlerne vi bruger til at bearbejde dine personlige data på denne hjemmeside, anses vi som Datakontrollør over dine Personlige Data. At være Datakontrollør betyder at vi har visse forpligtelser til at beskytte dine personlige data med yderste varsomhed, ifølge relevante databeskyttelseslove.


Dine rettigheder for databeskyttelse under Persondataforordningen (GDPR)
  • Adgang til, opdatering af, eller sletning af de informationer vi har om dig. Uanset om det er passende, kan du anmode om adgang til, opdatering af, eller sletning af dine Personlige Data, som vi kontrollerer.
  • Retten til indvendinger. Du har retten til indvendinger imod vores bearbejdning af dine Personlige Data.
  • Retten til restriktioner. Du har retten til at anmode om at vi begrænser eller indskrænker bearbejdelsen af dine personlige informationer.
  • Retten til databærbarhed. Du har retten til at blive forsynet med en kopi af den information vi har om dig i et struktureret, maskine-læsbart og almindeligt brugt format.
  • Retten til at tilbagetrække samtykke. Du har også retten til at tilbagetrække dit samtykke til hver en tid på områder, hvor vi afhænger af dit samtykke for at bearbejde dine personlige informationer.
  • Retten til at indgive en klage. Indsend en klage til dit lokale eller danske databeskyttelsesmyndighed hvis du føler at dine rettigheder angivet ovenfor bliver overtrådt eller brudt. Den danske databeskyttelsesmyndighed er: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 København K; e-mail: dt@datatilsynet.dk.
Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål om bearbejdelsen af dine personlige data på denne hjemmeside, så send os en email på dataprotection@bettercollective.com.


Databeskyttelse
Vi er stærkt forpligtede til databeskyttelse, og det er af stor betydning for os at vi beskytter dine data og opbevarer dem sikkert. Vi anvender passende tekniske og organisatoriske midler for at sikre beskyttelse af dine personlige data mod uheld eller ulovlige tab, tyveri, ændring, uberettiget afsløring, adgang eller brug af dine data og alle andre ulovlige former for bearbejdning.

For at sikre os at dine data er beskyttet tilstrækkeligt, kontrollerer vi desuden hvem der har adgang til dine personlige data. Kun autoriserede, korrekt uddannede og trænede personer kan få adgang til dine personlige data, for at udføre deres arbejdsforpligtelser.


Tredjepartsmodtagere
Dine personlige data kan deles med andre enheder, som hjælper os med at skaffe og yderligere udvikle vores services (f.eks. analyse, udvikling og markedsføring). Af nødvendighed bearbejder de dine personlige data for at udføre de opgaver som vi uddelegerer til dem. Tredjeparter som bearbejder dine data har en rolle som databehandlere under Persondataforordningen (GDPR), og er involveret i at bearbejde aktiviteter der lever op til relevante databeskyttelsesaftaler, som er skræddersyet til at beskytte dine data. Vi tager alle de nødvendige skridt for at sikre os at dine data er behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik, og at ingen overførsler af dine personlige data til en organisation eller land finder sted, medmindre der er tilstrækkelige kontroller til stede, inklusive sikkerheden af dine personlige data.

Når, og hvis vi er forpligtet til det, kan vi dele dine data med offentlige myndigheder og retshåndhævende enheder.


Overførsel af dine data uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde
Hvis vi overfører dine personlige data uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), sikrer vi et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse som det er defineret i relevante databeskyttelseslove, som det også blev fremhævet i den foregående sektion,

Dine personlige data kan blive overført til:
  • En modtager med base i USA; vi overfører dine data på den måde, som det er nedskrevet i EU-USA Privacy Shield aftalen. Privacy Shield er en lovgivningsramme, som sikrer at personlige data er beskyttet på et niveau, som er godkendt af EU. Mere information om Privacy Shield aftalen er tilgængelig her.
  • Modtager i et land, som anses for at have et tilstrækkelige niveau af databeskyttelse, som er godkendt af Europa-Kommission. Du kan finde ud af hvilke lande, der har et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse her.
  • Modtager i et land, der ikke har et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse ifølge Europa-Kommissionen. I dette tilfælde vil vi bruge kontrakter, som kræver at modtageren beskytter dine personlige data med samme standard som det ville ske inden for EØS og implementerer passende værn som kræves af Persondataforordningen i forhold til bearbejdning af dine personlige data.

Ændringer i Privatlivspolitikken
Det er muligt at denne Privatlivspolitik ændres eller opdateres i fremtiden.

Opdateringer kan indeholde vigtige eller mindre modifikationer. Vigtige modifikationer kan påvirke dine rettigheder og forpligtelser i forhold til bearbejdning af dine personlige data (f.eks. hvis vi vælger at benytte en ny måde at bearbejde data, eller hvis vi installerer en ny service på vores hjemmeside, som ændrer måden hvorpå vi bearbejder data). På den anden side kan mindre modifikationer ske hvis vi retter grammatiske fejl eller laver sproglige ændringer, men det kommer ikke til at påvirke dine rettigheder og forpligtelser vedrørende bearbejdning af personlige data.

Hvis vigtige opdateringer eller modifikationer finder sted, vil du blive underrettet i god tid, så du har tid til at kigge ændringerne igennem inden de træder i kraft.

Footballworld.dk – Det bedste sted på nettet at læse fodboldnyheder.
Footballworld.dk holder dig informeret om fodbold døgnet rundt. Her får du alle de bedste fodboldnyheder fra de danske nyhedsmedier. FootballWorld udvikles i samarbejde med BettingExpert.dk

Penge spil er kun tilladt for personer over 18! - Spil ansvarligt