FootballWorld | Fodbold nyheder, debat og spil

Om Footballworld
Nyt frisk pust på Footballworld.dk
25. november 2009 var dagen, hvor Footballworld fik nye ejere. Siden vil fortsætte i samme ånd og med stor respekt for alle dens mange nuværende brugere.

Vi er to studerende som efter, i lang tid har været fan af Footballworld, har valgt at kaste os ud i dette spændende projekt med at føre siden videre. Det er med stor glæde vi konstaterede at vi fik muligheden for at overtage denne pragtfulde side. Vores målsætning er i samarbejde med brugerne, at bevare det unikke ved siden, samtidig med at kunne udvikle nye tiltag, som vil være til gavn for den almindelige fodboldfan. Som de nye ejere vil vi gøre vores bedste for at leve op til de forventninger som de daglige brugere har.

I forbindelse med overtagelsen af Footballworld vil vi gerne takke Creo Media for et fornemt samarbejde. Vi ønsker selvfølgelig Creo Media alt muligt held og lykke med deres fremtidige projekter.

Footballworld, eller i daglig tale "Footie"
Vi er et dansk fodboldsite, der udelukkende har interesse i at give de danske fodboldelskere en nemmere og mere overskuelig nyhedsoversigt. Med en overskuelig oversigt, kan du som besøgende vælge og vrage mellem de danske mediers artikler og du er altid opdateret, når der sker noget i fodboldverdenen.

Historien bag
Footballworld åbnede tilbage i efteråret 2004, da det tidligere Eurofodbold valgte at prøve sig af med lidt større udfordringer. Footballworld startede med at tilbyde interessante, men ikke mindst sjove og lidt utraditionelle nyheder til læserne, samt diverse ligaoversigter, hvor stillinger, resultater og topscorerlister kunne tjekkes ud. Arbejdet med siden blev varetaget af en række frivillige brugere, som brugte deres fritid på siden, men da arbejdet blev større og større, faldt en del fra.

Footballworld.dk – Det bedste sted på nettet at læse fodboldnyheder.
Footballworld.dk holder dig informeret om fodbold døgnet rundt. Her får du alle de bedste fodboldnyheder fra de danske nyhedsmedier. FootballWorld udvikles i samarbejde med BettingExpert.dk